Medicatiebeoordeling – Apotheek Monnickendam – Monnickendam

Apotheek Monnickendam

Pierebaan 1 1141 GV Monnickendam Tel:0299653644 Fax:0299655395

Medicatiebeoordeling

Een Medicijnbeoordeling is geschikt voor mensen die meerdere medicijnen tegelijk gebruiken. Bent u klant bij ons? Dan ontvangt u vanzelf een uitnodiging als u in aanmerking komt voor dit persoonlijke adviesgesprek.

U kunt ook zelf een Medicijnbeoordeling aanvragen. Houd er wel rekening mee dat een Medicijnbeoordeling niet altijd vergoed wordt door uw zorgverzekering. De meeste zorgverzekeringen wel maar wij kunnen dit voor u uitzoeken.

Een Medicijnbeoordeling begint met een persoonlijk gesprek in de spreekkamer van uw apotheek of eventueel telefonisch. Samen met u nemen wij uw medicijnen, innamemomenten en leef- en eetgewoonten door. Dit doen wij om er zeker van te zijn dat uw medicijngebruik nog steeds aansluit bij uw situatie. Bepaalde levensmiddelen kunnen de werking van uw medicijnen namelijk beĆÆnvloeden. Bijvoorbeeld melk en alcohol kunnen een ongewenste wisselwerking hebben met medicijnen. Zijn er verbeteringen voor u? Dan passen wij in overleg met uw arts uw medicijngebruik aan. Het kan bijvoorbeeld beter zijn om te veranderen van medicijn, de combinatie van medicijnen aan te passen, ze anders te gebruiken of zelfs te stoppen.

Wilt u zelf een Medicatiebeoordeling aanvragen? Klik dan hier.